Montenegrin International Medical Summit (MIMS 2019)

Montenegrin International Medical Summit (MIMS 2019)

Poštovane koleginice i kolege,

Čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas da učestvujete na prvom Montenegrin International Medical Summit (MIMS 2019), koji će se od 3. do 6. oktobra održati u Podgorici, Crna Gora. Organizator prvog MIMS-a, koji okuplja studente i mlade doktore medicine, stomatologije i farmacije je Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore.

Nakon više od dvadeset godina postojanja, Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore učvrstio je svoj status kao značajan naučno-istraživački centar, kako u našoj zemlji, tako i u regionu. Stoga, sa velikim ponosom predstavljamo ovaj pionirski poduhvat – prvi kongres ove vrste u Crnoj Gori!

Nadamo se da će ovaj kongres biti odlična prilika za studente i mlade doktore medicine, stomatologije i farmacije, iz Crne Gore i regiona, da razmijene svoje ideje, kao i dostignuća i iskustva, koja svima nama mogu unaprijediti znanje i proširiti horizonte.

Studenti i mladi doktori, koji se odluče da budu dio našeg kongresa, imaće priliku da uzmu učešća u diskusijama na različite teme, od kojih će mnoge, sigurni smo, biti vrijedna osnova za buduće obrazovanje i zapošljavanje.

Prezentacije i predavanja vodećih stručnjaka u našoj zemlji, izbor aktuelnih tema i atraktivne prezentacijske formi poput plenarnih predavanja, usmenih i poster prezentacija i mnoštvo zanimljivih radionica koje pripremaju, daju nam za pravo da očekujemo prisustvo više od 200 učesnika.

Uz vašu pomoć i vrijedan doprinos, uvjereni smo da će upravo ovaj kongres podstaći efikasniji i bolji razvoj medicinskih nauka. Ovogodišnji moto kongresa je Live, learn and research.

Nadamo se da ćete uživati na kongresu i radujemo se Vašem dolasku u Podgoricu, u oktobru 2019. godine.

Srdačan pozdrav u ime Organizacionog odbora!

Dr Milovan Roganović
Predsjednik OO MIMS 2019

Start typing and press Enter to search

Dani otvorenih vrata Medicinskog fakulteta u Tuzli